SFS international was afgelopen weekend aanwezig met de MAN Tankautospuit, Fiat Ducato en E-one tijdens de Vestingdagen te Hellevoetsluis op het Veiligheidsplein voor het Brandweer Museum

Ford Transit Tourneo 

Ford Transit Tourneo

4-VXJ-51

TD 802

1386 kg Laadvermogen

Cabine voor 2 personen

Trekhaak

Extra verzwaard verenpakket

DSC 0849

Links: Rouwauto, rechts: Trouwauto


Rouw en Trouw vervoer per Brandweervoertuig, is een speciale en originele manier van vervoer voor Brandweer Nederland.

SFS beschikt over bovenstaande voertuigen, welke op verzoek met chauffeur geleverd kunnen worden vanaf onze locatie Oostvoorne.

Trouwauto:

 • Amerikaans Brandweervoertuig.
 • E-one Navistar International 4900 DT 466 E.
 • Bloemen op het voertuig.
 • Met chauffeur in Brandweeruniform.

Rouwauto:

 • Nederlands Brandweervoertuig.
 • DAF 1300.
 • Voorzien van rouwvlaggetjes, optische signalen bedekt.
 • Zitplaatsen voor 6 personen.
 • Voorzien van uitschuifbare lade met rolsysteem.
 • Met chauffeur in Brandweeruniform.

Op uw verzoek zullen wij u een passende offerte doen toekomen.

Met vriendelijke groet,

M. Storm

Download dit bericht als pdf.

Ook wij staan dit jaar op de Beurs ERIC Vliegveld Twenthe op 2, 3 en 4 juni 2016.
Van harte welkom bij stand nr. D03.

 

SFS Rental, specialist in tijdelijke bluscapaciteit

Het bedrijventerrein van Oostvoorne huisvest een bijzonder 'brandweerbedrijf'. SFS Rental, het brandweermaterialenverhuurbedrijf van Maarten Storm, zat de afgelopen jaren in woelig water, maar is sinds februari 2015 weer helemaal terug op de markt. Mede dankzij Van der Kamp pompen uit Zwolle dat een partnerschap aanging met Storm en nu mede-eigenaar is.

112 januari 2016 Foto 1 
Wagenpark voor tijdelijke brandweerdienstverlening.

Maarten Storm omschrijft zijn onderneming als 'specialist in tijdelijke brandweercapaciteit' . De kracht zit niet in de bedrijfsomvang, maar in de dienstverlening. Die betreft vooral het voorzien in een acute behoefte aan pompcapaciteit, brandbestrijdingsmaterieel en tijdelijke blusleidingsystemen. Storm: "Industriële bedrijven met een hoog risico moeten aan strenge eisen voldoen wat betreft de paraatheid en capaciteit van hun brandblusvoorzieningen.
Als die paraatheid in het geding komt als gevolg van een incident of technische storing, kunnen ze ons dag en nacht bellen. Wij zorgen er dan voor dat er binnen een paar uur vervangende pomp- of bluscapaciteit komt of bijvoorbeeld een tijdelijk blussysteem met mobiele waterkanonnen in een bulkloods. Desgewenst met opgeleid en getraind personeel met VCA-certificaat. Ook voor een langere periode, als het nodig is."

k akh aj ska HKJAHSKJ hsk haKSHKAhskAHSKHAjshaKS HAjkjkahsjkhajk kaS. Van der Kamp

info@vdkamp.eu

  1. ASLDJKLASDJ
  2. LASKDJLKASD
  3. LASDKLASDJ

Zoals u nu kunt waarnemen is onze website operationeel. Voor vragen of advies kunt uw ons 24/7 bereiken onder nummer +31 6 34 37 63 52.

SFS heeft 5 november 2015 de Certificatie-audit VCA* met een positieve uitslag kunnen afronden. Wij beschikken over het certificaat VCA* versie 2008/5.1. De audit heeft plaats gevonden onder auspiciën van NCI uit Oostvoorne.

Download certificaat (PDF)

SFS beschikt over snel inzetbare dompelpompen. Bij storing aan uw bluswaterpompen kunnen wij binnen een paar uur vervangend bluswater capaciteit leveren, debiet 250 – 2000 m3 p/u.